eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
A Duna fővárosi szakasza 463 centiméter körüli vízállásnál 2018. január 10-én. Az előtérben a Margit híd.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Új dunai hajójárat indul Budapesten

BKK-bérlettel az első hétvégén ingyenesen lehet felszállni.

Körjáratot indít Budapesten a Mahart PassNave Kft. A Vigadó tér - Akadémia - Margitsziget-Sportuszoda - Batthyány tér - Műegyetem - Bálna - Vigadó tér útvonalon naponta öt alkalommal közlekedik péntektől.

A hajójárat első három napján, pénteken, szombaton és vasárnap személyre szóló érvényes BKK-bérlet felmutatása esetén ingyenesen vehető igénybe az utazás.

Érvényes havi- és éves bérletet keddtől csütörtökig elfogadnak, hétvégén, és bérlettel nem rendelkezőknek hétköznap a napijegy ára egységesen 1000 forint, amelynek birtokában az adott napon korlátlan alkalommal lehet utazni - írta a Mahart PassNave Kft.

A körjárat keddtől vasárnapig a Vigadó téri 5. pontontól indul kétóránként, először délben. Az utolsó járat este nyolckor fut ki.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Dibusz Dénes: nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - Dibusz Dénes: nem lenne meglepetés a továbbjutásunk

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×