eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Duna fővárosi szakasza 463 centiméter körüli vízállásnál 2018. január 10-én. Az előtérben a Margit híd.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Új dunai hajójárat indul Budapesten

BKK-bérlettel az első hétvégén ingyenesen lehet felszállni.

Körjáratot indít Budapesten a Mahart PassNave Kft. A Vigadó tér - Akadémia - Margitsziget-Sportuszoda - Batthyány tér - Műegyetem - Bálna - Vigadó tér útvonalon naponta öt alkalommal közlekedik péntektől.

A hajójárat első három napján, pénteken, szombaton és vasárnap személyre szóló érvényes BKK-bérlet felmutatása esetén ingyenesen vehető igénybe az utazás.

Érvényes havi- és éves bérletet keddtől csütörtökig elfogadnak, hétvégén, és bérlettel nem rendelkezőknek hétköznap a napijegy ára egységesen 1000 forint, amelynek birtokában az adott napon korlátlan alkalommal lehet utazni - írta a Mahart PassNave Kft.

A körjárat keddtől vasárnapig a Vigadó téri 5. pontontól indul kétóránként, először délben. Az utolsó járat este nyolckor fut ki.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×