eur:
395.92
usd:
365.07
bux:
65545.08
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: pixabay

Távoktatás közben, diákjai szeme láttára halt meg egy magyar tanárnő

A Bács-Kiskun megyei középiskola tanárát férje próbálta újraéleszteni, miközben egy osztály figyelte, mi történik.

Meghalt egy Bács-Kiskun megyei középiskola pedagógusa. Az 52 éves tanárnő az online testnevelésóra közben vesztette életét.

Az egyik diák a Borsnak elmondta, a pedagógusnak fennakadtak a szemei, a szája mintha habzott volna, és leesett a székről.

A tanárnő mindig bekapcsolta a kameráját és a mikrofont is, így a rosszulléte minden mozzanatát látta és hallotta nagyjából húsz gyerek. Látva a történteket többen azonnal telefonáltak is neki, de gyorsan megjelent a szobában a férje, aki

megkezdte az újraélesztést, ám sem ő, sem a kiérkező mentők nem tudták megmenteni az életét.

Mindig életvidám, nagyon kedves és szerethető személyisége volt. Mindemellett következetesen végezte a munkáját, tényleg mindenki szerette. Felfoghatatlan számunkra, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen megtörténhet – mondta a lapnak egy tanuló, aki arról is beszélt, hogy a közelmúltban többször is maradtak el online óráik amiatt, mert a tanárnőnek vizsgálatokra kellett mennie, úgy tudja, szívultrahangot végeztek rajta.

Az elhunyt tanárnő egy végzős osztálynak az osztályfőnöke is volt. A diákjai mellett az egész iskola döbbenten áll a történtek előtt.

Az Országos Mentőszolgálat azt közölte: a percek alatt helyszínre érkező mentők átvették az ott tartózkodó férfitól az ötvenes éveiben járó nő újraélesztését, akivel a mentésirányító a mentők kiérkezéséig végig telefonos kapcsolatban volt, sajnos a hosszas újraélesztés ellenére sem sikerült megmenteni az életét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×