eur:
393.73
usd:
367.86
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke sajtótájékoztatót tart Az önkormányzati választások értékelése címmel a párt budapesti központi irodája sajtótermében 2019. október 14-én. A pártelnök úgy látja, az ellenzéki oldalon nincs alternatívája a legszélesebb körű együttműködésnek.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Gyurcsány Ferenc Szerencsről: kutya nehéz lesz 2022-ben

A szerencsi időközi választásról, amelyen Koncz Zsófia, a kormánypártok jelöltje legyőzte a közös ellenzéki jelöltet, a DK elnöke is véleményt nyilvánított a Facebook-oldalán.

"Valójában csak egy dolgot tudtunk meg tegnap a borsodi időközi választásokon. Azt, hogy kutya nehéz lesz 2022-ben" – írta Gyurcsány Ferenc, és hozzátette, az alapképlet nem fog megváltozni, "becstelen ellenfelet kell legyőzni, melyben az orbáni önkény minden fegyverét mozgósítja ellenünk".

A volt miniszterelnök szerint az alapfelállásban nem szabad elbizonytalanodni: egy az egy ellen kell indulni, csak a többi jól kell csinálni. A pártelnök pozitívumként értékeli, hogy az ellenzéki pártok vezetői, aktivistái között ez a mostani kampány soha nem látott politikai, szervezési, emberi bizalmat teremtett.

"Ez most nem volt elég a győzelemhez, de elég arra, hogy megerősítsen bennünket a további küzdelemre"

– írta Gyurcsány Ferenc, és megköszönte az aktivistáiknak a kampányban végzett munkát.

"A csoda most nem történt meg. De ha nem bátortalanodtok el, ha mertek továbbmenni az úton, akkor 2022-ben megtörténik. Amit eddig csodának hittetek, valóság lesz. Újra haza lesz a nemzet" – áll a Facebook-posztban.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 21:04
×
×
×
×