INFORÁDIÓ 
2020. május 28. csütörtök
Csanád, Emil

koronavírus

oktatás

érettségi

Diákok a középszintű magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi vizsgán a fővárosi Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban 2019. május 6-án.

Oktatóvideókkal segíti az érettségizőket a Magyarságkutató Intézet

Infostart / MTI

Oktatóvideókkal segíti a végzősöket a Magyarságkutató Intézet a koronavírus-járvány idején, az Érettségi plusz című előadás-sorozat célja az iskolában megszerzett ismeretek összefoglalása és kiegészítése - írta a Magyar Nemzet.

A lap kiemelte, hogy a járvány okozta kényszerű helyzetben egyre népszerűbbek az online képzési felületek, sok intézmény állt át digitális tartalmak készítésére.

A Magyarságkutató Intézet is bekapcsolódott a digitális tanrendbe. Horváth-Lugossy Gábor főigazgató a Magyar Nemzetnek úgy fogalmazott, hogy eredményeikkel, "a magyar történelem és múlt kiigazításával, helyes értelmezésével" előszeretettel célozzák meg a fiatalokat a modern kommunikációs csatornákon.

Az Érettségi plusz című sorozat történelemből, valamint magyar nyelv és irodalomból segíti a felkészülést. A videókat bárki megtekintheti a Magyarságkutató Intézet honlapján (mki.gov.hu), Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján.

Az előadók középiskolai, egyetemi tanárok, az egyes tudományterületek kiváló képviselői, akik személye garancia a minőségre - mondta Horváth-Lugossy Gábor a Magyar Nemzetnek.

Nyitókép: Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018