INFORÁDIÓ 
2020. május 29. péntek
Magdolna

közlekedés

kigyulladt

busz

videó

Menet közben kigyulladt egy utasokat szállító magyar busz - videók

Menet közben kigyulladt egy utasokat szállító magyar busz - videók

Infostart

Több száz méteren folyt az üzemanyag egy Setra buszból, majd a busz motortere lángolni kezdett. Ezt sem az utasok, sem a sofőr nem vette észre, egy gyorsan és jól reagáló sofőr állta el autójával a busz útját.

Vasvár felől Szombathelyre, egy gyárba tartott az a munkásokat szállító autóbusz, ami kigyulladt, majd teljesen kiégett Sorokpolányban hétfőn késő este - írta a 112press.hu.

Mintegy 230 méteren ömlött üzemanyag az aszfaltra, miközben a busz a Sorokpolány-Alsó buszmegállóhoz tartott, ahol munkások szálltak fel rá, majd tovább indult Szombathelyre. Menet közben azonban már égett a motortér - számolt be róla a portálnak az autós, aki lélekjelenlétének köszönhetően a busz elé vágva, dudálva és villogva állította meg a járművet.

"A megállótól kb. 50 mèterre megállt a busz és gyorsan leszállt mindenki. Pillanatok alatt több méteres lángokkal égett, esélytelen lett volna a közelébe menni, megpróbálni oltani" - írta a 112press olvasója, Horváth Gábor. Miközben égett a jármű, egy kisebb robbanást is lehetett hallani, a környékbeli házak redőnyei pedig megolvadtak.

A lángoló járművet a szombathelyi tűzoltók oltották el, a busz teljesen kiégett.

Nyitókép: YouTube/112 Press
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018