eur:
395.08
usd:
371.07
bux:
65119.05
2024. április 19. péntek Emma
Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő nyakkendőt köt az Európa Nyírbátorba jön című rendezvény kezdete előtt a helyi kulturális központban 2019. április 11-én.
Nyitókép: Balázs Attila

Szanyi Tibor kilépett az MSZP-ből

A politikus, európai parlamenti képviselő a döntését a Twitteren hozta nyilvánosságra.

Megszüntette tagságát a Magyar Szocialista Pártban (MSZP) Szanyi Tibor - szúrta ki az Index a Twitteren.

A portálnak nyilatkozva, szűkszavúan így indokolt: " jelenleg nincs egyetlen valódi baloldali tömörülés sem, csak neoliberális pártok működnek, holott ebben a társadalomban ma is sokan, sok fiatal is kifejezetten baloldali érzelmekkel és meggyőződéssel bír, így joggal igényli ezek hiteles politikai képviseletét".

Szanyi Tibor, 2019 szeptemberben Igen néven indított egy új, ökoszocialista mozgalmat. Akkor azt ígérte, ez nem válik párttá.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×