INFORÁDIÓ 
2020. május 26. kedd
Evelin, Fülöp

máv-start

kamera

megfigyelés

biztonság

IC+ vasúti kocsi kocsiszekrényét készítik a MÁV-START Szolnoki Járműjavító Üzemében a sorozatgyártás aktuális helyzetéről tartott sajtótájékoztató napján, 2018. március 9-én.

Újabb biztonsági intézkedések a vonatokon

Infostart

Bekamerázzák az IC+ vasúti szerelvények fedélzetét, a MÁV-Start 70 IC+ kocsihoz vásárolta meg a megfigyelő- és rögzítőrendszert.

Az előzetes terveknek megfelelően készülnek az új generációs IC-vagonok a MÁV-Start saját gyártásában. Erről tanúskodnak az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent felhívások és eredményközlések. Többek között a most aktuális, 70 darabos sorozathoz rendelt a vasúttársaság járműfedélzeti kamerás megfigyelő- és rögzítőrendszert, azaz videómegfigyelőt - írta a Magyar Nemzet.

A közbeszerzés keretén belül 35 készlet I. osztályú, illetve 35 készlet többcélú teres kocsikhoz használható kamerarendszert és kapcsolódó szolgáltatásokat kell szállítania a nyertes ajánlattevőnek. Egy-egy készlethez rögzítőközpont és nyolc kamera tartozik. A MÁV-Start a teljes keretmennyiség lehívására kötelezettséget vállalt. A dokumentumból kitűnik, hogy a nyertes ajánlattevő a Kirefta Mérnöki Tanácsadó Kft., amely 164 millió forintért szállítja a berendezéseket.

Nyitókép: IC+ vasúti kocsi kocsiszekrényét készítik a MÁV-START Szolnoki Járműjavító Üzemében 2018. március 9-én (MTI/Mészáros János)
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018