INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 13. csütörtök
Ipoly

kamera

2020.06.19. 12:16

Már 144 rejtett kamerás autóval vadásznak a rendőrök

Megháromszorozódik a rejtett közúti ellenőrzésekre használható autók száma a rendőrségnél, de ezúttal nem újabb autókat, hanem bármely rendőrségi járműbe telepíthető mobileszközöket szerzett be a hatóság.
2020.06.07. 10:01

Súlyos börtönévek járhatnak a büntetőfékezésért

Az elmúlt hetekben élénk vitákat váltott ki az úgynevezett büntetőfékezés jelensége, vagyis a haladó jármű előtti hirtelen, szándékos fékezés, és az amiatt bekövetkező balesetek. Az InfoRádiónak nyilatkozó közlekedési szakjogász azt mondta: közúti veszélyeztetésként a büntetőfékezés bűncselekménynek számít, amiért az elkövető börtönbüntetést is kaphat.
2020.01.03. 14:39

Még több helyen találkozhatunk a MÁV újdonságával

Egyre több jegyvizsgáló használja önkéntes alapon a testkamerákat a bántalmazások, támadások megelőzése, valamint a bekövetkezett események hatásainak csökkentése érdekében, legtöbben a miskolci, a debreceni és a dombóvári térségben. Azokon a vonatokon, amiken alkalmazzák őket, az elmúlt hónapokban nem történt atrocitás – közölte a MÁV.
2019.08.01. 05:44

Hiába a döntés, még várat magára a VÉDA a Szentendrei úton

A VÉDA kamerahálózat továbbra sem üzemel a Szentendrei úton, ahol az autósok rendszeresen túllépik a sebességhatárokat, ráadásul több súlyos, halálos baleset is történt az elmúlt években. Tavaly a Főváros Közgyűlés – saját hatáskörben – döntött kamerák kihelyezéséről.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018