INFORÁDIÓ 
2020. július 12. vasárnap
Dalma, Izabella

puzsér róbert

főpolgármester-jelölt

karácsony gergely

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt nyilatkozik a sajtónak Sétáló Budapest 2019 című programjának eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a budapesti Krakn Town szórakozóhelyen 2019. október 13-án.

Puzsér Róbertet elkeseríti, hogy "a szocialista párt-maffia túlél Karácsony Gergelyben"

Infostart / InfoRádió - Varga Mónika

Csalódott, 5 százalékot szeretett volna elérni Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt. Szerinte Karácsony Gergely győzelmével még 10 évet kapott a nemzeti együttműködés rendszer, és 10 évet vesztett az ország. Puzsér Róbert visszatér az újságíráshoz, 5 év múlva pedig újra ringbe száll.

5 százalékban bízott, de a 4,5 százalékot is meg kell becsülni, mondta az InfoRádiónak Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, aki szerint az általa kínált politika, program, kampány és alternatíva ennyit ért, amit tudomásul kell venni és meg kell köszönni. Puzsér Róbert: Legközelebb, 5 év múlva majd innen kell dobbantani, foglalta össze a feladatát.

A főpolgármester-választás eredményével kapcsolatban úgy fogalmazott: elkeseredett, hogy a szocialista párt-maffia túlél Karácsony Gergelyben, meg számos kerületben Budapesten. Úgy gondolja, hogy a nemzeti együttműködés rendszere a vasárnapi nappal nyert plusz 10 évet, Magyarország pedig veszített 10 plusz évet. Hiszen minél nagyobb polgárháborús küzdelemben–konfliktusban áll egymással a rendszer, annál stabilabb, tette hozzá.

Hogyha itt és most megsemmisült volna a szocialista párt maffia, és Gyurcsány Ferenc az egészet belélegezte volna, magába integrálta volna, nagy lépéssel kerültünk volna közelebb a NER bukásához,

hangsúlyozta Puzsér Róbert.

Ígérete szerint 5 év múlva újra megversenyezteti a Sétáló Budapest programját, már amennyiben Karácsony Gergely, vagy akárki más, nem valósítja meg azt, mert ez esetben nem lenne szükség többé az ő jelöltségére. Tervei szerint a kulturális életben, illetve a civil szférában fog tevékenykedni a következő időszakban: könyvet fog írni, gyártani fogja a különféle tartalmait, videóit, publicisztikáit, Budapest ügyét mindenesetre fent fogja tartani, tette hozzá.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kapcsolódó hang

Budapest – Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt
 
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018