INFORÁDIÓ 
2020. július 7. kedd
Apollónia

önkormányzati választás

karácsony gergely

tóth csaba

Kríziskommunikáció: Karácsony Gergely a családját fenyegető MSZP-st ölelgeti

Kríziskommunikáció: Karácsony Gergely a családját fenyegető MSZP-st ölelgeti

Infostart

Egy friss Facebook-poszt szerint Tóth Csaba nem fenyegeti az ellenzéki főpolgármester-jelöltet, hanem a sziklaszilárd szövetségese.

Napok óta az önkormányzati választás kampányának fő témája annak a hangfelvételnek az ügye, amelyen Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt hallható, és amelyen arról beszél, a zuglói MSZP-sek szétlopják a kerületet - aminek megakadályozására csak Horváth Csaba kerületi ellenzéki polgármesterjelölt lenne képes ("Csabának legalább annyi esze van, hogy mi az, amiért börtönbe lehet menni"), a DK-s Gy. Németh Erzsébetnek semmilyen esélye sincs a XVII. kerületben, a szocialista Tóth Csaba pedig többször is megfenyegette őt és családját, hogy vissza ne térjen a XIV. kerületbe ("ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak."), ahol Karácsony Gergely jelenleg polgármester.

Most a kríziskommunikáció részeként Karácsony Gergely és Tóth Csaba is kirakott egy közös fényképet, amelyen látszólag teljes a béke közöttük. Előbb az MSZP zuglói vezetője posztolta a fotót azzal a szöveggel, hogy "Üzenjük politikai ellenfeleinknek, hogy barátságunk, szövetségünk sziklaszilárd, megingathatatlan! Kár próbálkozni! Hajrá Gergő!"

A bejegyzést szombat délelőtt aztán maga Karácsony is megosztotta ezzel a kiegészítéssel: "Pontosan ahogy Csaba mondja: az ellenzéki összefogás megingathatatlan."

Karácsony Gergely azt állította, hogy a hangfelvétel meg van vágva, és nem is Tóth Csabáról mondja, hogy fenyegette, hanem üzleti körökről.

Nyitókép: Facebook
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018