INFORÁDIÓ 
2020. június 1. hétfő
Tünde

magyar posta

küldemény

rezsiutalvány

A Magyar Posta Zrt. munkatársa kézbesíti a Nemzeti Választási Iroda választási értesítőit a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban október 2-ára kiírt kvótareferendumhoz Budapesten 2016. augusztus 9-én.

Új részletek a nyugdíjasok rezsiutalványáról

Infostart

Tíz napig a postán is átvehető lesz a nyugdíjasok rezsiutalványa, ha a kézbesítő nem találja otthon a címzettet - közölte a Magyar Posta.

A Magyar Posta közölte, hogy szeptember folyamán kézbesíti a rezsiutalvány tartalmú küldeményeket. Ezek a küldemények egyedi azonosítóval vannak ellátva. A rezsiutalványt - más értékutalványokhoz hasonlóan - egyszer próbálja meg a címen kézbesíteni a posta, a küldeményt személyesen kell átadni a címzettnek. Ha nincs otthon sem a címzett, sem annak meghatalmazottja, sem közeli hozzátartozó, akkor a postás értesítőt hagy hátra, amelyen megjelöli, hogy melyik postán meddig vehető át a küldemény.

A küldeményt a szabály szerint 10 munkanapig őrzi a Posta,

ezalatt az idő alatt bármikor - postai nyitva tartás alatt - átvehető. Csak ennek lejártát követően küldi vissza a feladónak, a Magyar Államkincstárnak.

A Magyar Posta célja, hogy az érintettek a lehető leggyorsabban megkapják az utalványokat.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018