eur:
393.98
usd:
364.69
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Füstpróbát tart a BKV a 3-as metró északi állomásain

Füstpróbát tart a BKV a 3-as metró északi, felújítás alatt lévő állomásain, a tesztek február végéig zajlanak.

A BKV közleménye szerint a próbák célja az új szellőzőberendezések hatékony működésének ellenőrzése. A tesztsorozat hét helyen zajlik, és helyszínenként várhatóan négy-öt napig tart. A próba alatt a metró szellőző kivezetésein füst kiáramlására lehet számítani, naponta akár többször is. A füstpróbák hétköznap 16-22 óra között, hétvégén pedig egész nap zajlanak majd.

Az első próbákat a Forgách utcai megállónál végzik január 11. és 15. között, füstkiáramlásra ekkor a Gyöngyösi utcai és az Árpád hídi állomás közötti szakaszon lehet számítani.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×