INFORÁDIÓ 
2018. november 14. szerda
Aliz

balog zoltán

parlamenti mandátum

politika

Már végleges Balog Zoltán távozása

Már végleges Balog Zoltán távozása

Infostart

A volt emberierőforrás-miniszter szerda reggel jelentette be, hogy egy órán belül visszaadja parlamenti mandátumát. A közélettől nem szakad el.

Egy órán belül adja be azt a levelet Balog Zoltán, amely arról szól: leadja a parlamenti mandátumát – mondta az ATV Start című műsorban a volt emberierőforrás-miniszter. Ezzel párhuzamosan ez az első nap, hogy hivatalosan is a saját egyháza lelkipásztoraként dolgozik főállásban.

Nem teljesen vonul ki a közéletből – mondta a volt fideszes képviselő –, de 1989 óta tagja annak, és egy szakasz lezárása után érdemes valami újat kezdeni, és mint mondta, onnan „talán a múlt is másképpen látszik”. Balog azt is elmondta: súlyos betegsége volt.

A szellemi és kulturális munkában valóban vállal szerepet – ismerte el, majd hozzátette: most aktívabb lesz, mert a Polgári Magyarországért Alapítvány fontos európai fővárosokban kíván irodát nyitni, ahol azokat a gondolatokat képviselnék, amelyet a kormány és a párt szintjén már itthon is képviseltek: migráció elutasítása, visszatérés Európa tradicionális, keresztény értékeihez és az antiglobalizmus.

Nyitókép: MTI / Mónus Márton
A címlapról ajánljuk

Sikeres a MÁV razziája

Az első héten már több mint kétszeresére nőtt a jegyárbevétel a MÁV-Start Dunakeszi és Dunakeszi-Gyártelep...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH