eur:
394.24
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

"Bekebelezte" Budapestet a vihar - videók

Budaörsön 87 km/órás, Kalocsán 91 km/órás széllökést produkált a vihar kedden kora este.

A fővárost is elérte a vihar, faág szakadt a villamos felsővezetékére a Ferenc körúton.

A vihar miatt Budapeste a 3-as villamos helyett pótlóbusz jár a Gubacsi út/Határ út és Kőbánya alsó vasútállomás között, a 80A és a 81-es trolibusz helyett pótlóbusz közlekedik a Keleti pályaudvar és az Örs vezér tere között.
A Libegő sem üzemel - írja a BKK közösségi oldalán.

Viharkárok az országban:

Elsősorban kidőlt fákhoz és letört ágakhoz riasztották a tűzoltókat.
Az országon átvonuló zivatarrendszer nyomán kidőlt fákhoz és leszakadt villanyvezetékekhez riasztják a tűzoltókat az ország több megyéjében. A Baranya megyei Mohács Felső-Dunasor utcájában fa dőlt az úttestre, míg a Kórház utcában egy parkoló gépkocsira borult egy kettétört fa ága. Mindkét esetben a mohácsi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Tolna megyében Tamásiba, Gyönkre, Kakasra, Dombóvárra és Zombába is riasztották a tűzoltókat. A letört faágak villanyoszlopokra dőltek, valamint forgalmi akadályt okoztak. A megye tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Fejér megyéből is több bejelentés érkezett viharkárok miatt. Dunaújvárosban, Berhidán, Cecén és Polgárdiban is dolgoznak a megye egységei a károk felszámolásán.

Somogy, Veszprém és Bács-Kiskun megyét is érintette a viharos erejű szél és a jelentős mennyiségű csapadék. A tűzoltók folyamatosan dolgoznak a károk felszámolásán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×