eur:
395.07
usd:
370.91
bux:
65143.66
2024. április 19. péntek Emma

Hídépítés miatt lezárják az M2-es autóutat

A hídgerendák beemelése miatt éjszakai munkavégzésre és ideiglenes forgalmi rend változásokra kell számítani az M2-es autóúton.

Vác déli forgalmi csomópontjának környezetében megvalósuló új híd építése látványos szakaszba ért, 2018. augusztus 6-án és 7-én éjszaka emelik be a hídgerendákat.

A munkálatokat biztonsági okokból csak a Gödöllői út az M2 gyorsforgalmi út alatti szakaszára vonatkozó teljes útzár mellett tudják elvégezni, ezért várhatóan az említett napokon 23:00 órától másnap reggel 4:30-ig a Gödöllői úton haladó forgalmat ideiglenesen átterelik a 2. sz. főút – Vác Külső Rádi út – Vácduka Kossuth Lajos út útvonalra.

A munkálatok az M2 autóútra történő felhajtást Vác felől Budapest felé, illetve Gödöllő felől az országhatár felé nem befolyásolják. A beruházásnak köszönhetően 2019 őszétől 2×2 sávon, 110 km/h sebességgel haladhatnak majd a közlekedők a teljes Budapest-Vác szakaszon. A fejlesztés uniós és hazai forrás felhasználásával a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×