eur:
393.58
usd:
367.9
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Police.hu

Életveszélyes manőverekkel próbálkoztak a türelmetlen sofőrök az M3-ason

Este fél 11-kor indult meg egy sávon a forgalom az M3-ason ott, ahol délután a halálos áldozatot követelő tömegbaleset történt. Hatalmas torlódás alakult ki, órákat vesztegeltek az autósok a környező utakon is, és többen életveszélyes manőverekbe kezdtek, hogy kiszabaduljanak a dugóból.

Mint arról korábban beszámoltunk, délután egyelőre tisztázatlan körülmények között összeütközött több tehergépkocsi és egy személygépkocsi az M3-as 48-as kilométerszelvényében Kerekharaszt közelében. A tömegbalesetben az egyik tehergépkocsi vezetője a helyszínen meghalt, egy másik sofőrt úgy kellett kivágni a roncsból.

A sérült járművek a 49-es km-nél az érintett pályaoldalt teljes szélességében elfoglalják. A rendőrség Bagnál a 3-as főút felé letereli a járműveket, ezért a csomópont előtt is több kilométeres torlódásra kell készülni. A képre kattintva galéria nyílik!

A baleset mögött rekedteket Bag felé visszafordítják, illetve az elválasztó korlát megnyitásával átterelik a főváros felé vezető oldalra, emiatt a Budapest felé haladókat időszakosan megállítják. A megnövekedett forgalom miatt a 3-as főút is torlódik, ezért

aki teheti, Budapest és Hatvan között válasszon másik útvonalat! Gödöllő - Isaszeg - Zsámbok vagy Gödöllő - Tura, esetleg a 31-es főút felé érdemes kerülni.

Hatalmas a torlódás minden irányban a környéken. Egyre türelmetlenebbek az autósok, akik elképesztő manőverekkel próbálkoznak. A Heol.hu beszámolója szerint Gödöllőnél a sávelhúzásos terelésben

több járművet önkényesen visszafordított a vezetője a főváros felé a nagy sebességgel szemből érkezők közé hajtva, ami életveszélyes és tilos.

Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé vezető oldalán Bag és Hatvan között, a 49-es kilométernél történt baleset helyszínén 22 óra körül egy sávon megindult a forgalom. A bagi csomópontnál 22.30-kor oldották fel a pályazárat és a kiterelést, a forgalom rendőri felvezetéssel megindult.

Ugyanakkor Gödöllő és Hatvan között csak lépésben lehet haladni és a 3-as főúton is lassabban haladásra számíthatnak az autósok.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×