INFORÁDIÓ 
2019. február 20. szerda
Aladár, Álmos

tömegbaleset

m3-as autópálya

karambol

Életveszélyes manőverekkel próbálkoztak a türelmetlen sofőrök az M3-ason

Életveszélyes manőverekkel próbálkoztak a türelmetlen sofőrök az M3-ason

Infostart

Este fél 11-kor indult meg egy sávon a forgalom az M3-ason ott, ahol délután a halálos áldozatot követelő tömegbaleset történt. Hatalmas torlódás alakult ki, órákat vesztegeltek az autósok a környező utakon is, és többen életveszélyes manőverekbe kezdtek, hogy kiszabaduljanak a dugóból.

Mint arról korábban beszámoltunk, délután egyelőre tisztázatlan körülmények között összeütközött több tehergépkocsi és egy személygépkocsi az M3-as 48-as kilométerszelvényében Kerekharaszt közelében. A tömegbalesetben az egyik tehergépkocsi vezetője a helyszínen meghalt, egy másik sofőrt úgy kellett kivágni a roncsból.

A sérült járművek a 49-es km-nél az érintett pályaoldalt teljes szélességében elfoglalják. A rendőrség Bagnál a 3-as főút felé letereli a járműveket, ezért a csomópont előtt is több kilométeres torlódásra kell készülni. A képre kattintva galéria nyílik!

A baleset mögött rekedteket Bag felé visszafordítják, illetve az elválasztó korlát megnyitásával átterelik a főváros felé vezető oldalra, emiatt a Budapest felé haladókat időszakosan megállítják. A megnövekedett forgalom miatt a 3-as főút is torlódik, ezért

aki teheti, Budapest és Hatvan között válasszon másik útvonalat! Gödöllő - Isaszeg - Zsámbok vagy Gödöllő - Tura, esetleg a 31-es főút felé érdemes kerülni.

Hatalmas a torlódás minden irányban a környéken. Egyre türelmetlenebbek az autósok, akik elképesztő manőverekkel próbálkoznak. A Heol.hu beszámolója szerint Gödöllőnél a sávelhúzásos terelésben

több járművet önkényesen visszafordított a vezetője a főváros felé a nagy sebességgel szemből érkezők közé hajtva, ami életveszélyes és tilos.

Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé vezető oldalán Bag és Hatvan között, a 49-es kilométernél történt baleset helyszínén 22 óra körül egy sávon megindult a forgalom. A bagi csomópontnál 22.30-kor oldották fel a pályazárat és a kiterelést, a forgalom rendőri felvezetéssel megindult.

Ugyanakkor Gödöllő és Hatvan között csak lépésben lehet haladni és a 3-as főúton is lassabban haladásra számíthatnak az autósok.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018