eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Hallgatók bemutatója egy Mercedes Sprinter vázra szerelt, esetellátásra alkalmas új oktatóeszközön, egy szimulációs mentőautóban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kara Oxiológia és Sürgősségi Ellátás Tanszékén Budapest IV. kerületben 2017. szeptember 28-án.
Nyitókép: Mohai Balázs

Tömegkarambol az M3-as autópályán - teljes útzár

Öt tehergépkocsi ütközött az autópályán, a halálos baleset miatt lezárták a pályát, Aszódnál leterelik a forgalmat.

Több tehergépjármű ütközött délután az M3-as autópályán Kerekharasztnál, az egyik jármű vezetője a helyszínen meghalt. Az autópálya Miskolc felé vezető sávjait lezárták. Mindkét irányba jelentős a torlódás.

A rendőrség a police.hu honlapon azt közölte, hogy 5 tehergépjármű és egy személygépkocsi ütközött össze, a pályaszakaszon teljes útlezárás van, az aszódi lehajtónál terelik le a pályáról a forgalmat.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy az egyik kamion vezetőfülkéje a becsapódástól az árokba repült, ennek a járműnek a vezetője halt meg a helyszínen. Egy másik jármű vezetője beszorult a teherautóba, őt feszítővágóval szabadították ki.

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője közleményében azt írta, hogy a sérült járművek az autópálya 49-es kilométerénél a Nyíregyháza felé vezető oldalt teljes szélességében elfoglalják.

A rendőrség Bagnál a 3-as főút felé tereli a járműveket, ezért a csomópont előtt is több kilométeres torlódásra kell készülni.

A 3-as főút M3-as autópályához közeli szakaszán útfelújítási munkák zajlanak, jelzőlámpás forgalomirányítás mellett. A közútkezelő szakemberei időszakosan jelzőőrös irányítást vezetnek be, hogy a forgalom könnyebben haladhasson az alternatív útvonalon is.

A feltorlódott járművek egy részét az elválasztó korlát megnyitásával szakaszosan a főváros felé vezető oldalra terelik, ezért a Budapest felé haladókat időnként megállítják, így

mindkét irányban jóval hosszabb menetidővel kell számolni.


A 3-as főúton is nagy a torlódás, ezért aki teheti, Budapest és Gyöngyös között mindkét irányban válasszon másik útvonalat vagy halassza el utazását. Az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu oldalon vagy az Útinform szolgálat 06-1-336-2400-s telefonszámán lehet érdeklődni.

A pihenőhelyeken és a feltorlódott kocsisorokban a társaság munkatársai vizet is osztanak a közlekedőknek.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×