eur:
394.96
usd:
365.53
bux:
0
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A francia Baptiste Vignes repül az Országház előtt a Red Bull Air Race Challenger Class kategóriájának harmadik szabadedzésén Budapesten 2018. június 23-án.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Tarlós István lefújta a Red Bull Air Race-t

Tarlós István nem akar több műrepülőversenyt Budapest belvárosában.

A főpolgármester elnézést kér a budapestiektől a hétvégi műrepülőverseny okozta kellemetlenségek miatt és bejelentette, amíg ő a főpolgármester, nem lesz többé ilyen verseny a belvárosban.

Tarlós István az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában kiemelte: ami Budapesten történik a főpolgármestersége alatt, azért neki kell vállalnia a felelősséget. Hozzátette: "elég botrány és zűrzavar" volt az elmúlt napokban a fővárosban a műrepülőverseny miatt, a zajszennyezés és a közlekedési változások okán, ezért elnézést kér a fővárosiaktól. Leszögezte: amíg ő a főpolgármester, addig "ilyen botrányos zűrzavar nem fordulhat elő a városban".

Kifejtette: olyan sok panasz érkezett a zajra, és a szervezők olyan nagy közterületet foglaltak el hosszú időre, hogy "akármilyen sikeres ez a rendezvény, ilyet nem lehet a budapestiekkel csinálni".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Brutálisan jó évet zárt a PannErgy - Ezt bizony ki lehet rakni az ablakba

Brutálisan jó évet zárt a PannErgy - Ezt bizony ki lehet rakni az ablakba

Elsősorban a jelentősen megnövekedett villamosenergia költségeknek köszönhetően megugrott a PannErgy hőértékesítésből származó árbevétele 2023-ban, ezzel a tavalyi rekordévre is rákontrázva új bevételi csúcsot ért el a társaság. A negyedik negyedév a meleg időjárás miatt már kedvezőtlenül alakult a társaság számára (és a Miskolci Projekt késlekedése is rontja a kilátásokat), ám ezzel együtt is soha nem látott profitot tudott elérni a lezárt évben a társaság - derül ki az éves jelentésből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 07:57
×
×
×
×