eur:
393.76
usd:
365.11
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
László Tamás, a Fidesz vezérszónoka felszólal a Magyarország 2016. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az ÁSZ-jelentés általános vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. október 19-én.
Nyitókép: Soós Lajos

László Tamást indítja a Fidesz-KDNP a XV. kerületben

A Fidesz–KDNP László Tamás korábbi polgármestert, volt országgyűlési képviselőt indítja a XV. kerületi időközi polgármester-választáson.

A helyi szervezet javaslata alapján egyhangúlag döntött a Fidesz budapesti elnöksége a jelölésről.

A politikus – aki városépítési és városgazdálkodási szakmérnök – 2010-től egy cikluson keresztül volt a Rákospalotát, Pestújhelyt és Újpalotát magában foglaló kerület polgármestere, ahol egyebek mellett új közösségi terek létrehozásáért, a közterületek és a lakótelepek megújításáért, valamint a kertvárosi rész fejlesztéséért dolgozott.

László Tamás 2006 és 2018 között három cikluson át volt a Fidesz képviselője a parlamentben, a kormánypártnak 2004 óta tagja és kerületi elnöke.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×