eur:
392.89
usd:
365.97
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Forgalomkorlátozás lesz az M3-ason

Az útburkolat javítása miatt szerdán és csütörtökön forgalomkorlátozásra kell számítani az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Nagyfüged térségében - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A társaság tájékoztatása szerint a munkák a 80-as és a 90-es kilométer közötti szakaszt érintik, itt 8 és 18 óra között csak egy sávon haladhat majd a forgalom, óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozás mellett.

A közlekedőket arra kérik, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkaterületnél érvényes ideiglenes sebességkorlátozásokat.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Nagyon bántják az amerikai tőzsdéket

Nagyon bántják az amerikai tőzsdéket

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×