eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Sok településen nincs áram - akcióban a rendőrség

Folyamatos a rendőri jelenlét a szélvihar miatt áram nélkül maradt településeken - írja a police.hu.

Az erős széllel érkező vihar miatt az ország több pontján leszakadt felsővezetékek okoznak áramkimaradást.

A rendkívüli időjárási körülmények miatt áram nélkül maradt településeken folyamatos a rendőri jelenlét.

Bács-Kiskun megyében Kunszentmiklós több pontján áramszünet van. Csongrád megyében Ásotthalom, Bordány, Eperjes, Forráskút, Mórahalom, Öttömös, Pusztamérges, Röszke, Ruzsa, Szatymaz, Szentes, Üllés és Zsombó településeken, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Szirmabesenyőn nincs áram, míg Arlón, Járdánházán és Borsodnádasdon, Pest megyében Albertirsán, Cegléden, Csemőn, Monoron, Nyáregyházán, Táborfalván, Törtelen, Újlengyelben, Újszilváson részleges áramkimaradás van. Veszprém megyében Farkagyepű településen nincs áram.

Fejér megyében Sárkeresztúron és Sárszentágotán, Tabajdon és Alcsúton nincs áram, míg Felcsúton részlegesen áramszünet van. Szolnok megyében Mezőhék és Mesterszállás településeken nincs áram. Tiszakürtön, Öcsödön, Tiszafüreden, Tiszaszőlősön, Tiszaszentimrén, Tiszaőrsön, Karcagon, Kunhegyesen, Kenderesen, Tiszajenőn, Kőtelken, Besenyszögön, Mezőtúron, Túrkevén, valamint a Jászságban Jászberényhez tartozó 20 településen részleges áramkimaradások vannak.

Tolna megyében Szekszárdon, Pörböly, Bogyiszló, Madocsa, Bölcske, Dunaföldvár, Szakály, Diósberény, Gyönk, Hőgyész településeken részlegesen nincs áram.

A közrend és a közbiztonság fenntartása, valamint a bűncselekmények megelőzése céljából a rendőrök az áramszolgáltatás visszaállításáig jelen vannak.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×