eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Schiffer András szerint Gyurcsány Ferenc már-már szimpatikussá válik

Schiffer András szerint Gyurcsány Ferenc már-már szimpatikussá válik

A Figyelő Schiffer Andrással készített interjút, aki szerint Gyurcsány Ferenc már-már szimpatikussá válik, míg a Heti Válasz a Három Királyfi, Három Királylány képviselőjét kérdezte a családalapítás ösztönzéséről.

A Figyelő Schiffer Andrással, az LMP tavaly leköszönt társelnökével készített interjút, aki szerint a Momentum Mozgalom új generációs neoliberális kezdeményezés, szerinte ugyanis olyan, hogy ideológiamentes politika, nem létezik.

Schiffer András szerint

Gyurcsány Ferenc már-már szimpatikussá válik, mert azok támadják, akik eddig a szövetségesei voltak,

köztük Botka László, aki a volt LMP-társelnök szerint logikusan lett miniszterelnök-jelölt, bár Schiffer András számára tökéletesen hiteltelen figura.

Schiffer András szerint Gyurcsány Ferenc már-már szimpatikussá válik

A visszavonult politikus Majtényi László helyett mást választott volna közös ellenzéki köztársasági elnök-jelöltnek, Áder János államfői ténykedését pedig csupán közepesre értékeli. 

A Heti Válasz Székely Andrással, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom képviselőjével készített interjút, aki a lapnak azt mondta: sok anya azért nem marad otthon a gyermekével, mert nem éreztetik vele, hogy hasznos tagja a társadalomnak.

Hozzátette:

senki sem szül pénzért, ugyanakkor az anyagi ösztönzők is lehetnek folyamatos pozitív impulzusok,

amiben a kormánynak kulcsszerepe van.

Véleménye szerint a kormánynak szerepe lehet a munka és a család összehangolásában, például azzal, ha a szülő hetente egy-két napot bemehetne a munkahelyére, hogy ne essen ki a munkából. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×