eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Közveszélyokozással és környezetkárosítással gyanúsítják a Mal Zrt. vezérigazgatóját

Az iszapkatasztrófával összefüggésben több ember halálát okozó közveszélyokozással és környezetkárosítással gyanúsítja a rendőrség Bakonyi Zoltánt, a Mal Zrt. vezérigazgatóját.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn az MTI-vel azt közölte: a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI)munkatársai hétfő reggel előállították B. Zoltánt, a Mal Zrt. cégvezetőjét. A férfit őrizetbe vették, a rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezésére.

"A férfi gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van az iszapkatasztrófával összefüggésben több ember halálát okozó közveszélyokozás és környezetkárosítás bűncselekmények miatt" - tette hozzá az ORFK.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×