eur:
388.9
usd:
359.8
bux:
68123.49
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Így készülnek az iskolakezdésre a budapesti rendőrök

Tizenöt, elfogatóparancs alapján körözött embert fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai - közölte a rendőrség saját honlapján szombaton.

Az úgynevezett "iskolakezdést megelőző országos körözési akció" célja az elfogató parancs, eltűnés, valamint tartózkodási hely megállapítása miatt körözött személyek felkutatása, elfogása volt.

A pénteken elfogott 15 embert zömében vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt keresték a rendőri szervek vagy bíróságok.

Az akció során egy eltűnés miatt keresett fiatalkorút is sikerült megtalálnia a fővárosi rendőröknek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Kulcsfontosságú adat jött, pattannak a tőzsdék

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentette az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indíthatja a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×