eur:
394.23
usd:
370.32
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A Jobbik feljelenti a rendőrségen az LMP-t

A Jobbik a rendőrséghez fordul annak érdekében, hogy kiderüljön, az LMP egyik önkormányzati képviselőjelöltje valóban ajánlott-e pénzt az ajánlószelvényekért.

Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján emlékeztetett: az LMP vezetése egy, az interneten pénteken nyilvánosságra került hangfelvétel után már elismerte, hogy hibáztak, és az ő jelöltjük hallható a felvételen, amint pénzt kínál az ajánlószelvényekért.

Hozzátette: pártja most a választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt tesz feljelentést, ismeretlen tettes ellen.

Az interneten található hangfelvételen egy álláshirdetésre jelentkező férfi hallható az LMP-s jelölt mellett, aki 150 forintot kínált az előre ki nem töltött ajánlószelvények darabjáért, továbbá nem zárkózott el a szelvénygyűjtésre jelentkező férfi feketén történő foglalkoztatásától sem.

A Jobbik szóvivője szerint hasonló LMP-s hirdetésekkel nem csak Mezőszilason, hanem az ország több más pontján is lehetett találkozni.

Az LMP sajtóosztálya pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy már elindították az etikai vizsgálatot az általuk megnevezni nem kívánt személy ellen, így a lehető leghamarabb megszülethet a "megfelelő intézkedés".

Hozzátették: az LMP más esetekben mindig munkaszerződés keretében végezteti az ajánlószelvények gyűjtését.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×