eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Videófelvétel: Így rángatták ki Marian Cozmát a diszkó elé

Nyilvánosságra hozták azokat a felvételeket, amelyek a veszprémi Patrióta Lokál biztonsági kamerái rögzítettek vasárnap hajnalban. A szórakozóhely előtt ölték meg Marian Cozmát, a Veszprém román kézilabdázóját.

Egy román televízió nyilvánosságra hozta a veszprémi Patrióta Lokál biztonsági kameráinak felvételét. Ezen látszik, ahogy Marian Cozmát, a Veszprém kézilabda-csapatának játékosát kirángatják a szórakozóhelyről.


A Vas Gereben utcai Patrióta Lokálban szórakozott a Veszprém több játékosa vasárnap hajnalban, amikor szóváltásba keveredtek egy másik, a lokálban tartózkodó társasággal. A két társaság között dulakodás kezdődött, de a verekedők időközben a szórakozóhelyen kívülre kerültek. Így már az utcán szúrták szíven Marian Cozmát, a veszprémi kézilabdacsapat 26 éves román beállósát.

Az összetűzésben két másik csapattársa is megsérült. A szerb Zarko Sesumot fejbe rúgták, akit emiatt arccsonttöréssel kellett megműteni, a horvát Ivan Pesic-et pedig vesén szúrták, állapota azonban már nem életveszélyes.

Egy-másfél héten belül kiadhatják a magyar hatóságoknak azt az Ausztriában elfogott két férfit, akik összefüggésbe hozhatók a gyilkossággal.

A Veszprém Megyei rendőr-főkapitány az InfoRádióban elmondta: egy harmadik gyanúsítottat is keresnek, ő feltehetően Magyarországon tartózkodik. Bolcsik Zoltán hangsúlyozta: valamennyien büntetett előéletűek. Hozzátette: szinte biztos, hogy rajtuk kívül nincs több elkövetője a rendkívül súlyos bűncselekménynek.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×