eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Raffael Sándor szúrta szíven Cozmát - képek és videó

Raffael Sándor volt az, aki szíven szúrta Marian Cozma kézilabdázót - hangzott el hétfőn, a Magyar Televízió (MTV) esti híradójában. Az MTV egy másik műsorában közölték: a rendőrség várhatóan kedden kezdeményezi, hogy a bíróság adjon ki nemzetközi elfogatóparancsot a még szökésben lévő Sztojka Iván ellen

"Raffael Sándor az elkövető, aki maga a szúrást végrehajtotta" - mondta el Derzsy Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője a Híradóban. Az MTV Kékfény című műsorában egy kérdésre válaszolva úgy nyilatkozott: a halált okozó szúrásról nem, csak a szórakozó helyen belül történtekről áll rendelkezésre felvétel.

A korábban közölteket árnyalva arról beszélt: noha azzal számoltak, hogy másfél-két héten belül kiadhatják Ausztriából a két, alig egy napja elfogott gyanúsítottat, "három hét azért minimum el fog telni" a kiadatásig.

Három férfit gyanúsít a rendőrség a veszprémi kézilabdások megkéselésével, közülük kettőt Ausztriában elfogtak. A bűncselekmény két gyanúsítottját, a sárbogárdi Raffael Sándort és a budapesti Németh Győzőt az osztrák rendőrök vették őrizetbe Ausztriában az A2-es autópályán, nemzetközi körözés alapján. Kiadatásukban a grazi igazságügyi szervek járnak el.

Otmar Mühl, a hartbergi autópályarendőrség nyomozócsoportjának vezetője elmondta, vasárnap este fél 9 előtt kapták az értesítést kollégáiktól, hogy Nickelsdorfnál este átlépte a határt az az Audi, amellyel vélhetően a Cozma-gyilkosság gyanúsítottjai menekülnek - írja az Index. A gyanúsítottakkal egy nő is utazott, az ő szerepe az ügyben még nem tisztázott. Vélhetően az egyik gyanúsított barátnője.

A harmadik gyanúsítottat, Sztojka Iván enyingi lakost még körözik, elfogására külön nyomozócsoport alakult.

Az MKB Veszprém román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban szúrták szíven a veszprémi Patrióta Lokál előtt. A 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. A klub másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett az összetűzés során.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×