eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Kilenc ember sérült meg az M1-esen

Összesen kilencen sérültek meg az M1-es autópályán Fejér és Pest megye határában a szombat reggel történt balesetekben; kora délutánra helyreállt a rend az autópályán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

Kormos Endre elmondta: 8 óra 40 perckor a Budapest felé vezető oldalon a 21-22 kilométer között történt egy baleset, két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze, a balesetben ketten megsérültek. Tíz perccel később a 27-28 kilométer között két személygépkocsi ütközött össze, ebben a balesetben senki nem sérült meg.

Egy fél órával később pedig a 25-26 kilométer között hét személygépkocsi ütközött össze, a balesetben heten sérültek meg, de a sérültek állapotáról nincs információja a rendőrségnek. Később pedig egy, a szemközti sávban közlekedő autó "futott rá" az előtte haladóra, a sofőr figyelmét feltehetően a baleseti helyszínelés vonta el.

A balesetek miatt jelentős torlódás alakult ki a főváros irányába, egy időre le is kellett zárni a zsámbéki felhajtót.

Az autópálya-ügyelet tájékoztatása szerint kora délután helyreállt a rend az M1-es autópályán a reggeli balesetek után, minden forgalmi sáv járható, a torlódás megszűnt.

Az M1-es autópályáról azonban a kamionok többsége az M0-ás autóúton kíván továbbmenni, emiatt nagy a torlódás az M0-ás körgyűrű déli szektorában a Szeged felé vezető oldalon. A közlekedést nehezíti, hogy az M0-áson két helyen aszfaltoznak, emiatt a 12-es kilométerig csak egy sávon haladhat a nagyon lassú forgalom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×