eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Fidesz-felszólítás: hagyják abba a hisztériakeltést!

Lázár János, a Fidesz országgyűlési képviselője arra kéri Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő és Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztert, hagyjanak fel a politikai banditizmussal, és ne veszélyeztessék az emberek hétvégéjét.

A Fidesz arra kéri a kormányfőt és politikustársait, hogy fejezzék be a mesterséges hisztériakeltést, és ne szervezzenek egyszerre két rendezvényt a hétvégére.

Mint ismert, szombatra a miniszterelnök által kezdeményezett Magyar Demokratikus Charta, továbbá több cigányszervezet, illetve radikális jobboldali tömörülés hirdetett demonstrációt.

Lázár János felhívta a figyelmet: nem szabad hagyni, hogy megismétlődjenek a melegfelvonuláson történtek. Szerinte akkor is politikai nyomásra engedélyezte a rendőrség, hogy két ellentétes nézeteket valló csoport ugyanazon az útvonalon tarthasson demonstrációt.

A képviselő arról is beszélt, hogy a Fidesz szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal politikai megrendeléseket teljesít. Hozzátette: amennyiben a Fidesz hatalomra kerül, szigorúan meg fogja vizsgálni, hogy a titkosszolgálat és a rendőrség a törvényes keretek között működik-e.

Lázár János hozzátette: ha szükséges, támogatják a költségvetés módosítását azért, hogy a rendőrség több pénzhez jusson.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Az elmúlt időszakban a nemzetközi hangulat romlása mellett különösen szembetűnő volt az Ai-papírok esése, amit az AMD és a Supermicro gyorsjelentése csak tovább súlyosbított. A grafikonokat megnézve azonban megfigyelhetőek már fordulós jelek a szektor nagyágyúinál, éppen ezért megnéztük, hogy érdemes lehet-e a mostani szinteken már beszállni az elmúlt egy év nagy nyerteseibe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 11:53
×
×
×
×