eur:
389.44
usd:
363.08
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Fojtogatta a tanárnőt a felbőszült anya

Fojtogatta a gyermekeit fegyelmező pedagógust egy asszony kedden a Heves megyei Dormánd iskolájában. Azért támadt rá a tanárnőre, mert a nevelő egy nappal korábban szóbeli figyelmeztetésben részesítette egy iskolai szabályszegés miatt két gyermeket.

Fojtogatta a gyermekeit oktató pedagógust egy szülő kedden a Heves megyei Dormánd iskolájában - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Az asszony azért támadt rá a tanárnőre, mert a nevelő egy nappal korábban szóbeli figyelmeztetésben részesítette egy iskolai szabályszegés miatt két gyermeket - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Soltész Bálint elmondta: a dorgálás olyannyira felháborította a gyerekek anyját, hogy már hétfőn, az iskolában megtartott ünnepséget követően is megjelent az intézményben, ahol szidalmazta és életveszélyesen megfenyegette a pedagógust.

Ám nem érte be ennyivel: kedden is visszament az iskolába, és ekkor már tettleg bántalmazta a tanárnőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A füzesabonyi rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az erőszakos asszony ellen - mondta a referens.

Az iskolai erőszakos események miatt Hiller István szakmai bizottságot hívott életre, mely keddi ülésén jelentést fogadott el a helyzetről, melyben úgy fogalmaznak: Nem olyan mértékű az iskolai erőszak, amely drasztikus beavatkozást igényelne.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×