eur:
391.04
usd:
366.05
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Jövő héten is kerülje el a Váci utat!

Várhatóan kedd este 6 óráig lesz lezárva a Váci út a Zsilip,- és a Garam utca közötti szakaszon - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Kormos Endre az InfoRádiónak azt mondta: a bontást végző cég tájékoztatása szerint csak ekkora fejezik be annak az épületnek a bontását, amelynek fala pénteken a Váci útra dőlt.

A sajtóügyeletes hozzátette: nappal rendőrök terelik a forgalmat, éjjel jelzőlámpák irányítják az autósokat.

A Váci útra péntek reggel dőlt rá a volt újpesti bőrgyár bontás alatt álló épületének egyik fala a IV. kerületi Zsilip utcánál. A balesetben senki nem sérült meg, egy parkoló autó azonban megrongálódott.

Pénteken Dercze Tamás, a IV. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: a beruházással megbízott cég jogellenesen kezdte el bontani az épületet, és a munkát nem a technológiai előírások szerint végezték.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×