eur:
388.37
usd:
360.41
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kész a Fidesz programja: "Erős Magyarország"

Elkészült a Fidesz új programja, amelyet december 8-án mutatnak be. Az "Erős Magyarország" című, mintegy száz oldalas dokumentumot egy konferencia keretében Navracsics Tibor frakcióvezető mutatja be.

Elkészült a Fidesz új, "Erős Magyarország" címet viselő, mintegy százoldalas programja, melyet a Magyar Távirati Iroda értesülése szerint egy konferencia keretében Navracsics Tibor frakcióvezető mutat be december 8-án.

Orbán Viktor pártelnök ezzel párhuzamosan Programalkotás és alapértékek címmel tart előadást az ELTE Múzeum körúti Gólyavár rendezvényközpontjában tartandó tanácskozáson.

Navracsics Tibor még a nyáron azt nyilatkozta: bízik abban, hogy decemberre előállnak egy "klasszikus értelemben vett", szakpolitikánként lebontott programmal, amely elmondja, hogy a Fidesz szerint 2007 végén, 2008 elején mit kellene tenni.

Ez a program arra is alkalmas lenne, hogy választási programként működjön, bármikor kerüljön sor a választásokra - tette hozzá a párt frakcióvezetője.

A Fidesz a készülő programról honlapot is indított, amelyen azt írták, "Soha nem látott felelősség hárul ránk, vissza kell adnunk Magyarország hitét, helyre kell állítani a demokráciát, meg kell alapoznunk Magyarország felemelkedését. Rajtunk a sor, hogy megmutassuk, a Fidesz még ilyen reménytelennek látszó helyzetben is képes kiutat mutatni az országnak".

Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×