eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Támogatja Demján Csányi alapítványát

Évi 40 millió forinttal támogatja a Demján Sándor Alapítvány a Csányi Alapítvány a Gyermekekért tevékenységét a 2007-2011-es időszakban - közölte az előbbi szervezet.

A közlemény emlékeztet arra, hogy a Csányi Alapítvány a Gyermekekért Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány és a Demján Sándor Alapítvány egyaránt azt tekinti legfőbb feladatának, hogy segítse a gyermekszegénység felszámolására irányuló társadalmi erőfeszítéseket.

Erre tekintettel a két alapítvány támogatási szerződést kötött, eszerint a Demján Sándor Alapítvány öt éven át, 2007-től 2011-ig évi 40 millió forinttal támogatja a Csányi Alapítvány a Gyermekekért tevékenységét.

A megállapodás időtartama alatt a civil szervezetek szorosan együttműködnek a szerződésben foglalt célok és feladatok teljesülése érdekében, a támogatott alapítvány ugyanakkor saját belátása és szakmai tapasztalatai szerint jár el az adomány hasznosításakor.

A közlemény hangsúlyozza: a Demján Sándor Alapítvány hosszú távú stratégiai terveibe jól illeszkedik a Csányi Alapítvánnyal aláírt szerződés, mivel előbbi szervezet támogatási modelljében is szerepel a felsőoktatásban tanulók segítése. Ennek jegyében a mostani tanévben kilenc felsőoktatású intézményben tanuló 2.300 diák kap havi 20 ezer forint ösztöndíjat.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×