eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Hirdetési felületért adtak el egy hódmezővásárhelyi iskolaépületet

Internetes hirdetésekért cserében adta el egyik kiürült iskolaépületét Hódmezővásárhely önkormányzata.

Egy helyi vállalkozók tulajdonában lévő informatikai cég veszi meg az egyik kiürült iskolaépületet Hódmezővásárhely önkormányzatától internetes hirdetésekért cserébe - mondta az InfoRádiónak Lázár János.

A polgármester kiemelte, hogy a cég által üzemeltett oldalak a magyarországi internetforgalom harminc százalékát teszik ki.

Lázár János közölte, hogy Hódmezővásárhely értékes üzleti lehetőséget lát a megállapodásban.

Turisztikai és gazdasági szempontból is fontos lehet, hogy a város ilyen hirdetési felületekhez jutott - mondta a városvezető.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×