eur:
396.27
usd:
367.37
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Soha nem látott megszorítások Budapesten?

Soha nem látott, az emberek többsége által elképzelhetetlen mértékű megszorításokra készül a fővárosi önkormányzat, amelyekhez képest a drasztikus közműdíj-emelés szinte semmiség - nyilatkozta Atkári János korábbi főpolgármester-helyettes a Magyar Nemzetnek.

Az előző ciklusban jogköreitől megfosztott, az SZDSZ-ből kizárt politikus hónapok óta folyamatosan figyelmeztet arra, hogy Budapest csődbe kerülhet.

Atkári János úgy tudja: sem a főpolgármester-helyettessé választott Hagyó Miklós, sem a bizottságok nem tudnak úrrá lenni a városháza katasztrofális gazdasági állapotán.

"Az általam évek óta szükségesnek tartott intézményi ésszerűsítés halogatása egyenesen vezetett a mai helyzethez, azonban már nem titkolható tovább a válság" - tette hozzá Atkári János.

A gazdasági szakember már korábban is jelezte: Budapesten készül a "Demszky-csomag". Atkári János szerint a közszolgáltatási tarifák jelentős - egyebek mellett a távfűtési díjak 45 százalékos - emelése csak a kezdet.

Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×