eur:
395.32
usd:
365.6
bux:
73928.84
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

A szakember szerint nem mond igazat a M.E.G.A. cégcsoport tulajdonosa

A Pest Megyei Állategészségügyi és Élelmiszerellenőrző Állomás vezetője kizártnak tartja, hogy a M.E.G.A. Trade cégcsoport vezetői nem tudtak arról, hogy valótlan tartalmú magyar címkék kerülnek a külföldről behozott élelmiszerre.

A közszolgálati rádiónak nyilatkozó szakember szerint a hamisítás olyan tömeges volt, hogy azt nem végezhették a törökbálinti élelmiszerraktár dolgozói a főnökeik tudta nélkül.

Virsinger György cáfolta a cég osztrák tulajdonosának állításait, akit öt órán keresztül hallgatott ki a rendőrség, és korábban azt állította: a jó hírnevét rontó kampánnyal csak ki akarják szorítani a piacról.

A Pest Megyei Állategészségügyi és Élelmiszerellenőrző Állomás vezetője azt mondta: a hamisításhoz szükséges számítógépeket, nyomtatókat, az átcímkézéshez szükséges anyagokat nem a raktári dolgozók vásárolták meg.

Virsinger György tájékoztatása szerint a M.E.G.A. cégcsoport magyarországi működési engedélyét visszavonták, de a magyar jogrend alapján a raktár további üzemeltetésére kaphat engedélyt, ha kérelme megfelel a jogszabályoknak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Irány Lille: a spanyolok elleni sikerrel továbbjutott a női kézilabda-válogatott

Irány Lille: a spanyolok elleni sikerrel továbbjutott a női kézilabda-válogatott

A magyar csapat háromgólos hátrányt dolgozott le, aztán már öttel is vezetett, de a második félidőben ismét kiélezetté vált a találkozó a spanyolok ellen a párizsi olimpián. A hajrát a mieink bírták jobban, és 27-24-es győzelemmel biztosan ott vannak a legjobb nyolc között.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×