eur:
389.32
usd:
362.69
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kóser étterembe hívták Mel Gibsont, mert "érdeklődik a zsidóság iránt"

Meghívást kapott egy Los Angeles-i kóser étterembe Mel Gibson. A nemrég megnyílt Beverly Hills-i étterem már vendégül látta többek között Nicole Richie-t, Colin Farrellt és Carmen Electrát is.

Most azonban Mel Gibson is meghívást kapott a kóser étterembe. A színész néhány hónapja azért került reflektorfénybe, mert antiszemita szitkokkal illette azt a rendőrt, aki megállította és igazoltatta az ittasan vezető színészt.

Mel Gibson a viselkedéséért később elnézést kért. A passió rendezőjét végül vádalku eredményeként 1.300 dolláros pénzbírság megfizetésére kötelezték, és három évre próbára bocsátották.

A színészt arra is kötelezték, hogy részt vegyen egy három hónapos elvonókúrán, valamint arra, hogy négy és fél hónapon át hetente ötször, azt követően pedig hét és fél hónapon át hetente háromszor vegyen részt a névtelen alkoholisták összejövetelén.

Az étterem képviselője elmondta: elhatározták, hogy meghívják azokat a hírességeket, akik "érdeklődnek a zsidóság iránt". Mel Gibson képviselője még nem válaszolt a meghívásra.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×