eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A jövő héten dönt az MSZP a büntetésről

Várhatóan a jövő héten dönt az MSZP-frakció arról, mekkora pénzbüntetést kell fizetniük azoknak a szocialista képviselőknek, akik megszavaztak egy, a nyugdíjtörvényhez benyújtott ellenzéki módosító indítványt - közölte a párt frakcióvezető-helyettese a képviselőcsoport ülése után.

Mesterházy Attila elmondta: a frakció úgy döntött, hogy a képviselőcsoport etikai, összeférhetetlenségi és mentelmi bizottsága elé utalja az ügyet.

A testületnek az lesz a feladata, hogy kivizsgálja, kinek milyen felelőssége volt a szavazásnál, ki hol követett el hibát.

Egy hete a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvény szavazásakor a Ház elfogadott egy ellenzéki módosító indítványt.

Jánosi György és Kiss Ferenc igennel szavazott az ellenzéki előterjesztésre, míg Suchman Tamás, Tukacs István és Gazda László ott volt a teremben, de nem szavazott.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×