eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Önkényuralmi jelképekkel mázolták össze az MSZP szentendrei irodáját

Az MSZP szentendrei irodáját ismeretlen tettesek önkényuralmi jelképekkel mázolták össze szombatra virradó éjjel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a szocialista párt helyi képviselője ismeretlen tettes ellen rongálás miatt feljelentést tett. A keletkezett kár megközelítőleg 100 ezer forint - tette hozzá.

Magyar Judit, az MSZP szentendrei elnöke szombaton közleményt juttatott el az MTI-hez, amely szerint a felháborító eset miatt a szocialista párt helyi szervezete felszólította a város polgármesterét, valamint a jobboldal többi képviselőjét, képviselőjelöltjét, illetve támogatóját, hogy ítéljék el a pártot ért támadást és határolódjanak el az ilyen durva tettektől.


A szentendrei szocialisták aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a jelenlegi választási kampány egyre jobban eldurvul. Mint írják, "ha a polgármester nem hoz azonnali, hathatós intézkedéséket, akkor veszélybe sodródhat a város eddigi nyugalma, aminek beláthatatlan következményei lehetnek".

Címlapról ajánljuk
Andrásfi Tibor egy tussal megverte Koch Máté legyőzőjét, s már a nyolc között jár

Andrásfi Tibor egy tussal megverte Koch Máté legyőzőjét, s már a nyolc között jár

Andrásfi Tibor az egyetlen tusra menő hosszabbításban egy lerohanó támadással legyőzte a venezuelai Grabiel Lugót, s bejutott a legjobb nyolc közé párbajtőr egyéniben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×