INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Tarlós: "mindnyájan emberek vagyunk, kiszóltam a kalap alól"

Infostart / InfoRádió
"A formáért hajlandó vagyok elnézést kérni, a tartalomért nem" - mondta az InfoRádiónak Tarlós István, a Fidesz által támogatott független főpolgármester-jelölt azzal kapcsolatban, hogy egy képviselőtársát nemrég egy testületi ülésen megfenyegette.

Egészen pontosan azt mondta: "ne ravaszkodj, mert leverem a szemüveged és rá is ugrok". Tarlós István mindezt nem cáfolta, sőt, az InfoRádióban elmondta, hogy még sunyinak is titulálta a III. kerületi politikustársát.

A körülményeket magyarázva elmondta, hogy egy rendkívül hosszú és fárasztó ülésen Szénási nevű politikustársa olyan témával állt elő - a pártszékházak ügyével - ami miatt elszakadt nála a cérna.

Elmondta azt is, hogy mindez azért került a nyilvánosság elé, mert egy V. kerületi politikus - miután átnézte az óbudai dokumentumokat - kirakta azokat a saját blogjára.

Tarlós István közölte: a kijelentése formája miatt hajlandó bocsánatot kérni, a tartalmáért azonban nem. Szerinte mindez nem fordítható ellene az önkormányzati kampány során.

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk