INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Tarlós akár Molnár Gyulát is el tudja képzelni helyetteseként

Infostart / InfoRádió
Megoldaná a közterületen élő hajléktalanok ügyét, valamint azonnal érvényesíthető, nagy összegű bírsággal sújtaná a szemetelőket főpolgármesterként Tarlós István. A várhatóan a Fidesz jelöltjeként induló politikus megválasztása esetén jó, akár helyettesi munkakapcsolatot is el tud képzelni a szocialista Molnár Gyulával, az MSZP budapesti listavezetőjével, esetleges ellenfelével.

Tarlós István szerint a hajléktalanok ügyét a jelenlegi fővárosi vezetés rosszul kezeli, mivel a lakosság többségének komoly kellemetlenséget okoz jelenlétük a közterületeken.

Véleménye szerint amellett, hogy biztosítani kell számukra az orvosi felügyeletet, az étkezést és a szállást, nem szabad megengedni, hogy például a város forgalmas aluljáróiban letelepedjenek.

Tarlós István az InfoRádióban elmondta, hogy rendelettel tiltaná a koldulást a közlekedési csomópontokon.

A Fidesz lehetséges főpolgármester-jelöltje közölte, hogy a szemetelőket és a kutyapiszkot a járdán hagyó ebtulajdonosokat azonnal érvényesíthető, nagy összegű bírsággal sújtaná. Hozzátette: a bírságnak elrettentő ereje lenne.

Tarlós István elmondta, hogy egyeztetés kérdése, hogy milyen területeket ajánlana fel győzelme esetén helyettesének, akit a baloldal soraiból kérne fel.

Arra a kérdésre, hogy Molnár Gyulának, az MSZP budapesti vezetőjének, lehetséges ellenfelének felajánlana egy szuperhelyettesi posztot, azt válaszolta, hogy a az őt támogató szövetségből kikerülő helyettesek mellett eredményes és jó munkakapcsolatot tudna elképzelni vele.

Tarlós István hozzátette: Molnár Gyulát reális mérlegelés esetén komolyabb ellenfélnek tartja Demszky Gábornál, aki viszont veszélyesebb vetélytárs, "ha nimbuszokban gondolkodik".


A címlapról ajánljuk