eur:
393.72
usd:
364.98
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Brüsszeli bevándorlós videóval jelentkezik Deutsch Tamás

Brüsszel Molenbeek városrészében forgatott videót osztott meg közösségi oldalán Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő.

A filmben Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő arról beszél, hogy a korábban franciaajkú keresztények által lakott kerület az európai dzsihádisták fővárosa lett. Ennek egyik oka, hogy a sokáig hivatalban lévő szocialista polgármester betelepítési politikájának eredményeként 30-40 ezer észak-afrikai költözött a városrészbe.

A tudatos betelepítési politika megváltoztatta a kerület arculatát - hívja fel a figyelmet Deutsch Tamás. A polgármester az EP-képviselő szerint azt remélte, hogy ezzel majd nő a szavazótábora, ám a valódi következmények sorában a romló közbiztonság, a 40 százalékos munkanélküliség, az erőszakos fellépés a nőkkel szemben a villamosokon, és a nem észak-afrikai bevándorlók tulajdonában lévő boltok, boltosok kiszorítása említhető meg.

Deutsch összefüggést lát az illegális bevándorlási hullám és az elszaporodott terrorcselekmények között. Mint mondta, a felelőtlen európai döntéshozók hatalmi erővel illegális bevándorlók tömegeit engedték be Európába.

Korábban Lázár János jelentkezett egy videóval az osztrák fővárosból.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×