eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pexels.com

Minden felhasználót érintő változásra készül az Instagram

Kikapcsolható lehet a jövőben a „látta” jelzés a platformon.

Apró, ám annál hasznosabb újdonságon dolgozhat az Instagram: gyakorlatilag elrejtőzhetünk majd a platform üzenetküldő funkciójában, már ami az üzenetek megnyitásának láthatóságát illeti – írja a Neowin, amit a Hvg.hu szemlézett.

Az alábbi bejegyezés tanulsága szerint az újdonságnak köszönhetően egyetlen gomb elfordításával be lehet majd állítani, hogy az üzenet feladója ne lássa a „Látta” feliratot, miután mi megnyitottuk az üzenetét. Jelenleg ez elkerülhetetlen, a feladó számára mindig nyilvánvaló, ha már megtekintettük az általa küldött üzenetet.

A kapcsoló az üzenetekben a feladó nevére bökve, a „személyes adatok védelme és biztonság” nevű menüben lesz megtalálható, ha egyszer a mindenki által használt, stabil változatban is megjelenik.

A magyar híroldal arra is emlékeztet, hogy nemrég egy másik biztonsági funkciót is kapott az Instagram, amivel letilthatóak a privát üzenetek engedélykéréseiben az úgynevezett explicit képek megjelenítése – amik lehetnek erőszakos vagy meztelen fotók is. (Ez szintén egy tesztidőszakot követően lesz minden felhasználó számára elérhető.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×