eur:
393.83
usd:
367.78
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
POLAND - 2021/09/23: In this photo illustration an Instagram logo seen displayed on a smartphone. (Photo Illustration by Mateusz Slodkowski/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
Nyitókép: SOPA Images/Getty Images

Ha nagy a baj, mostantól az Instagram jelez

A jövőben egy alkalmazáson belüli értesítéssel jelzi a felhasználónak, ha valami gond van a rendszerrel.

A múlt héten a Facebook szolgáltatásai majdnem hat órán át voltak elérhetetlenek egy rossz konfiguráció miatt. A leállás a közösségi oldal mellett a Messengert, a WhatsAppot és az Instagramot is érintette. A kimaradás az Instagramot egy új funkció kifejlesztésére sarkallta, amely épp akkor jön majd jól a jövőben, ha ismét valamilyen probléma lép fel a szolgáltatásban. Ezek szerint a rendszer a jövőben egy üzenettel figyelmezteti majd a felhasználót, ha valamilyen hiba tapasztalható a működésben – írja a hvg.hu.

A cég hangsúlyozza: nem fognak minden egyes apró hibát jelezni a felhasználóknak, de ha valamilyen széles körű probléma lép fel, arról mindenképpen küld majd az app egy alkalmazáson belüli értesítést. Az új funkciót a következő hónapokban az Egyesült Államok felhasználói tesztelhetik majd, és ha bejön, valószínűleg a világ más területein is elérhetővé teszi az Instagram.

A cég emellett egy másik értesítést is bevezet az alkalmazásban. Ebből a felhasználók azt tudhatják meg, hogy ha például törölte a rendszer egy bejegyzésüket, akkor az mennyiben érinti a fiókjukat, és nemcsak az egyszerű szabálysértések tényét közli majd velük, hanem azt is, ha a rendszer törölte az adott fiókot.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×