eur:
388.98
usd:
363.6
bux:
68137.44
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A brit nők nyolc évet töltenek vásárlással életük során

Online kutatások szerint, egy átlagos brit nő összesen, több mint nyolc évig vásárol élete során.

Egy piackutató cég, a OnePoll, végezte a netes felmérést, amiben 2000 nő vett részt. Az eredmények kimutatták: egy átlagos nő az Egyesült Királyságban 25 184 órát és 53 percet tölt az élelmiszerek, ruhák és egyéb termékek beszerzésével egy átlagos, körülbelül 63 éves élettartam alatt.

A vizsgálat részletei elárulják, hogy a nők 301 különböző üzletbe látogatnak el egy év alatt, ez összesen 399 órát és 46 percet jelent. Legtöbbször élelmiszereket, cipőket, kiegészítőket és szépségápolási termékeket vásárolnak.

A OnePoll szóvivője azt is elmondta, hogy: "A férfiak sokszor úgy tartják, hogy ha a nők, vásárolnak, akkor ruhákat vesznek maguknak. Arra nem gondolnak, hogy gyakran a nők feladata az egész család ruha- és élelmiszer-szükségletének beszerzése és ez bizony nagyon nagy munka."

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×