eur:
390.48
usd:
359.54
bux:
73077.86
2024. július 26. péntek Anikó, Anna
Székely Zója felemáskorlát-gyakorlata a női torna egyéni összetett verseny a II. Európa Játékokon a Minszk Arénában 2019. június 29-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Már Párizsban sérült meg Kovács Zsófia, más indul helyette

A Magyar Torna Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság a harmadik olimpiájára kijutó, de a csütörtöki pódiumedzésen sérülést szenvedő Kovács Zsófia helyett Székely Zója nevezését kezdeményezte az ötkarikás játékokon felemáskorláton.

A cserével kapcsolatos hivatalos procedúra végén a végső szót a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, a Nemzetközi Tornaszövetség és a párizsi szervezőbizottság mondja ki.

Frissítés, 13.30: a MOB sajtóattaséjának közlése szerint már jóvá is hagyták Székely Zója indulását.

Mint ismert, a harmadik olimpiájára kijutott Kovács Zsófia felemáskorláton volt érdekelt, és a csütörtök esti pódiumedzésen bemutatott jó gyakorlata után, a leugrást követően megsérült a szeptemberben keresztszalag-szakadás miatt műtött térde.

A háromszoros Európa-bajnok péntek reggel MRI-vizsgálaton vett részt a francia fővárosban, az eredmény ismeretében a magyar orvosi team úgy döntött, hogy Kovács térdfájdalmai miatt nem állhat vasárnap a szerekhez.

Címlapról ajánljuk
Megnéztük, milyen a kartonpapír ágy és a hangfürdő – a mindig nyüzsgő olimpiai faluban jártunk

Megnéztük, milyen a kartonpapír ágy és a hangfürdő – a mindig nyüzsgő olimpiai faluban jártunk

Egyre több a rendfenntartó az utak mentén, ahogy a médiabusz Párizs északi része felé halad - ebből is látszik, hogy fontos helyre, az olimpiai faluba tartunk. Ez város a városban, ahol béke honol, és egy nappal a játékok hivatalos kezdete előtt már hatalmas nyüzsgés volt tapasztalható. Helyszíni riport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×