eur:
392.8
usd:
366.22
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Kemény Dénes elárulta a nagy titkot

Kemény Dénes elárulta a nagy titkot

A kottán kívüli megoldások miatt tudta legyőzni Görögországot a férfi vízilabda-válogatott, és akkor lehet a csapat világbajnok, ha nem vb-döntőt akar nyerni, hanem egy pólómeccset - írta blogjában Kemény Dénes, a hazai szövetség elnöke, korábbi sikerkapitány.

Az Origón vezetett blogjának legfrissebb bejegyzésében arról ír Kemény Dénes, hogy mindenki tudta, hogy a görögök ellen nehéz lesz, nincs csapat a világon, akinek feküdne a stílusuk, de mi azt a stílust választottuk, ami nekik nem feküdt.

"Csupa olyan

hihetetlen, kottán kívüli megoldást

láthattunk a magyar játékosoktól, melyek nem csak az eredményjelzőn, hanem a görög lelkekben is megjelentek. Ez döntött! Mi más okozhatta a pontos, kiszámított görög játék második félidőbeli betlijét. Ennyi? Igen, ennyi!" - írja a háromszoros olimpiai bajnok edző, és hozzátette, jó jel, hogy a csapat leküzdötte a szurkolók tömegbénító hatását,

Nagy Viktor pedig "felszívta magát, bedeszkázta a kaput,

és olyan erőt sugárzott, hogy ezt követően mindenki jobban játszott".

"Ha szombaton nem vb döntőt akarunk nyerni, hanem egy pólómeccset, ahol jobban fogunk játszani mint az ellenfél, na, akkor vb-t nyerünk.

Az a fontos, hogy ne sóvárogjunk az álmainkért, hanem pólózzunk jól. Az ezüst már megvan, azért már játszani sem kell, tehát tépjük ki a horvátok kezéből az aranyat!" - fogalmazott Kemény Dénes

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×