eur:
387.03
usd:
358.69
bux:
68917.55
2024. május 14. kedd Bonifác

Bernek Péter: ez most fájt, de fájnia is kellett

"Nagyon erős kezdést próbáltam, talán túl erős is volt, de a végén már tartalékoltam. Jó az állóképességem, akár nyolc napon át is bírnám, persze ilyen közönség mellett nem lehet másképp úszni. Délután azért lassabban kell kezdenem, de ez most fájt, de fájnia is kellett" - mondta az M4 Sportnak a 200 háton a második legjobb időt úszó Bernek Péter.

"Az első 100-at meg sem éreztem, úgy szurkoltak, kirázott a hideg a rajt előtt. Nem gondoltam, volna, hogy ilyen lesz az eredményem, mert nem vagyok egy nagy reggeli úszó" - mondta a középdöntőt a 8. helyen váró Telegdy Ádám.

Címlapról ajánljuk
Kilőtt a Rheinmetall, Európa legnagyobb fegyvergyártója lehet

Kilőtt a Rheinmetall, Európa legnagyobb fegyvergyártója lehet

Ambiciózus tervekkel rendelkezik a Rheinmetall, Európa egyik legnagyobb, Magyarországnak is szállító hadiipari cége. Ezt tükrözte az a nagy visszhangot kiváltó nyilatkozat, amelyet a düsseldorfi cég első számú vezetője a Süddeutsche Zetung című lapnak adott. Armin Papperberger nem titkolta, hogy a cég "nagy darabot" akar lehasítani i a német kormány 100 milliárd eurós, védelmi célokra biztosított különleges alapjából.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Vihar előtti csend uralta ma a tőzsdéket

Vihar előtti csend uralta ma a tőzsdéket

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően az európai tőzsdéken kisebb esést láttunk, és Amerikában is óvatos mozgásokkal telt a kereskedés, miután a befektetők az elmúlt napok nagy emelkedését követően kivárnak majd a kedden és szerdán érkező inflációs adatok előtt. A nap egyedi részvénysztorija a mémrészvény őrületet elindító GameStop, melynek árfolyama egy ponton megduplázódott a mai kereskedésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×