eur:
396.54
usd:
371.08
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Albärt, a 2024-es németországi labdarúgó-Európa-bajnokság hivatalos kabalafigurája az Henri Delaunay-kupával, a bajnokság trófeájával a berlini Brandenburgi kapu előtt 2024. április 25-én. A kupa végigjárta a 2024-es németországi torna helyszíneit. A tornát 2024. június 14. és július 14. között rendezik Németországban.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Labdarúgó-Eb: már játék nélkül is sokat lehet keresni – mutatjuk a pénzdíjakat

A németországi labdarúgó Európa-bajnokság 24 résztvevő válogatottja (illetve azok szövetsége) már a kijutásért óriási jutalmat kap az UEFA-tól. De minden egyes győzelemmel, sőt esetenként a döntetlennel is további összegeket lehet keresni.

Az Európai Labdarúgó-szövetség összesen 331 millió eurót oszt szét a csapatok között.

A részvételért 9,25 millió euró jár, ez több, mint 3,6 milliárd forint, ez biztosan jár az MLSZ-nek is.

A csoportkörben egymillió eurót ér a győzelem, annak a felét, 500 ezer eurót a döntetlen.

A csoportból továbbjutó, másképpen a legjobb 16 közé jutó csapatok további 1,5 millió eurót kapnak.

A nyolcaddöntőben elért győzelem további 2,5 millió euró, az elődöntőbe jutás még 4. A fináléba jutott két csapat közül a vesztes még kap ötmillió eurót, a győztes nyolcat.

A maximálisan nyerhető pénzösszeg – ezen a csatornán keresztül – 28,25 millió euró.

Címlapról ajánljuk
Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek
Horrorág az Eb-n

Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek

Ha nem az Európa-bajnokságon eddig látott teljesítményből, hanem az előzetes várakozásokból, sőt a keretek erősségéből, piaci értékéből indulunk ki, elképesztő erőkülönbség mutatkozik az úgynevezett felső és alsó ág között az egyenes kieséses szakasz kezdete előtt.

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
Amerikai modelljeit hívja vissza a VW

Amerikai modelljeit hívja vissza a VW

A Volkswagen ismét visszahívási akciót indít az Egyesült Államokban, ezúttal több mint 271 ezer jármű érintett egy potenciális vezetékezési hiba miatt, amely az első utasoldali légzsákokat hatástalaníthatja. Az amerikai autóbiztonsági felügyelet (NHTSA) szerdai közleménye szerint a probléma komoly biztonsági kockázatot jelenthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×