eur:
395.3
usd:
371.87
bux:
66257.31
2024. április 16. kedd Csongor
A lengyel kapus, Wojciech Szczesny öngólja a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának első fordulójában játszott Lengyelország-Szlovákia mérkőzésen a szentpétervári Gazprom Arénában 2021. június 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Reuters pool/Anton Vaganov

Annyi öngól volt a mostani Eb-n, mint előtte összesen

Kilencnél tart a számláló.

Az öngólok tekintetében újabb rekord dőlt meg a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.

A kontinenstornán eddig kilenc öngól született. Ezt megelőzően 1976-tól a 2016-os Eb-ig összesen esett ennyi ilyen találat.

Az eddigi csúcs három öngól volt, még a 2016-os tornáról. A mostani Eb előtt egyáltalán nem volt kapus öngól, a jelenlegin viszont már három is, a lengyel Wojciech Szczesny, a finn Lukas Hradecky és a szlovák Martin Dubravka révén.

Az is ezen a kontinensviadalon fordult elő először, hogy egy találkozón két öngól legyen, ráadásul a jelenleg zajló Eb-n már két ilyen összecsapás is volt: a német-portugál és a spanyol-szlovák.

Az idei kontinenstorna első gólja is öngól volt, a török Merih Demiral szerezte az olaszok elleni nyitómeccsen, június 11-én Rómában.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×